LETS-Debatdag 2020
Programma

Ook de LETS-debatdag moet zich aanpassen aan de coronamaatregelen. In mei organiseren we een online ‘blijf in uw kot’ editie. Het worden inspirerende lezingen, fijne gesprekken en interessante workshops. Dit mag je niet missen!

LETS Vlaanderen nu en in de toekomst

Webinar: zaterdag 16 mei, 10u tot 11u

Coördinator Sabrina neemt je mee in het verhaal van LETS Vlaanderen: wat staat er nog gepland voor 2020? Wat zijn de plannen voor de volgende beleidsperiode? Hoe evolueert de ondersteuning van de LETS-groepen? Wat wil jij weten?

Stel jouw vraag en schrijf je in

 

LETS in tijden van corona

Workshop: zaterdag 16 mei, 13u30 tot 14u30

Hoe wordt er geletst tijdens een lockdown en in tijden van social distancing? Letsers stelling hun goede praktijken voor en staan paraat om jouw vragen te beantwoorden. Hoe maak je mondmaskers met vrijwilligers? Hoe lets je via Zoom? Hoe organiseer je een online kletscafé? Dit en meer tijdens deze workshop! Kom en deel jouw ideeën of laat je inspireren.

Klik hier en schrijf je in

 

Post-corona workshop: begin bij het einde – LETS inspireert

Workshop: donderdag 28 mei, 20u tot 21u

We kijken allemaal uit naar het einde van het coronatijdperk. We kunnen met een schone lei herbeginnen. Wat nemen we mee uit deze lockdown? We hebben kunnen herbronnen en kneden aan een beter scenario.

Ga tijdens deze workshop samen met ons op zoek naar wat jij kan doen. Droom met ons over hoe de wereld er anders kan uitzien en laat je inspireren door de verhalen die aan bod komen. We gaan een reis maken door het Lets-landschap en halen wat post-corona inspiratie op. Want samen zijn we sterker dan ooit. Laat je inspireren!

Deel deze webinar ook met je vrienden, famillie en kennissen. Samen gaan we op zoek naar alternatieven voor de toekomst. 

Schrijf je in 

 

LetsC open forum

Workshop: woensdag 20 mei, 20u tot 21u

Het nieuwe LETS-platform LetsC viert dit jaar zijn eerste verjaardag. Ondertussen zijn al 15 LETS-groepen overgestapt en staan 6 groepen klaar om de stap te zetten. Dirk, de trekker van het platform, Frans, onze IT consulent, beantwoorden al jouw vragen rond het platform en geven je zicht op de plannen voor de toekomst. Ook Rudi staat steeds voor je klaar om support te bieden.

Stel jouw vraag en schrijf je in


Een warm netwerk

LETS is een eigentijdse manier van samenwerken waar mensen diensten en spullen ruilen in een lokaal netwerk en elkaar zo verder helpen.

We helpen elkaar in een hechte gemeenschap. 

We waarderen ieders talent en sluiten niemand uit. 

We dragen zorg voor elkaar en het milieu. 

Vind jouw plaats binnen onze beweging!Logos


Project gerealiseerd met de steun van het Delhaize Fonds,
beheerd door de Koning Boudewijnstichting


Veel gestelde vragenLETS Vlaanderen vzwOver LETSContact