Wijziging LETS-feest 23 september 2017
Nieuw concept, nieuwe locatie & GRATIS INKOM

Naast een gezellig samenkomen met een LETS-festijn van taart en gebak (door alle deelnemers meegebracht) worden twee thema’s in de verf gezet tijdens een workshops in de vorm van een lerend netwerk. Daarna ontdekken we straatkunst in al haar vormen op het Gentse kunstenfestival en volgen we het pad van menig graffiti kunstenaar in SORRY, NOT SORRY. Wie wil kan de avond afronden in de Gentse binnenstad en verder kletsen over letsen in een typische bruine kroeg.
 

Workshop 1: “Typisch LETS” over de verschillende types LETS-groepen en de vraag wat we van elkaar kunnen leren om onze interne LETS-werkingen optimaal uit te bouwen. Iedereen heeft zijn talenten en op die diversiteit scoort LETS als geen ander. Ervaringen en best practices uitwisselen, contact onder de LETS-groepen en individuele letsers versterken met als orgelpunt het interletsen.

Workshop 2: “Letsen in ziekte of invaliditeit”. Met praktijkvoorbeelden wordt de nieuwe regeling toegelicht. De aanvraagprocedure en de draagwijdte van de omzendbrief worden behandeld en er is tijd en ruimte voor vraag en antwoord in aanwezigheid van het LV-team en eventueel een afgevaardigde van het RIZIV.

Programma

13u30: Onthaal
14u00: Verwelkoming
14u15: Start workshops
16u00: Versnaperingen 
            taart & gebak
17u00: Graffiti straatkunst
            wandeling Gent
18u30: Afsluitmoment in
            een gezellige kroeg

Inschrijvigen

via mail
Stuur een mailtje naar
SabrinaB@lets.vlaanderen met opgave van de namen van de deelnemers en een workshop voorkeur
via Facebook
op
event

Praktisch

Warme oproep

Wij zijn steeds op zoek naar nieuwe praktijkervaringen omtrent letsen in ziekte of invaliditeit. Wens je je ervaringen te delen of een vraag te stellen, aarzel niet om met ons contact op te nemen (desgewenst anoniem).
 
 

Een warm netwerk

LETS is een eigentijdse manier van samenwerken waar mensen diensten en spullen ruilen in een lokaal netwerk en elkaar zo verder helpen.

We helpen elkaar in een hechte gemeenschap. 

We waarderen ieders talent en sluiten niemand uit. 

We dragen zorg voor elkaar en het milieu. 

Vind jouw plaats binnen onze beweging!Logos


Project gerealiseerd met de steun van het Delhaize Fonds,
beheerd door de Koning Boudewijnstichting


Veel gestelde vragenLETS Vlaanderen vzwOver LETSContact