Uw LETS Vlaanderen team
Emmanuelle (Emma) De Bock

Geboren als Emmanuelle, vertroeteld als Emmy en gepuberd tot Emma ben ik sinds anderhalf jaar ook mama Lily. Sinds kort ben ik inwoner van Dendermonde, maar eigenlijk heb ik al in 4 van de 5 Vlaamse provincies gewoond. Opgegroeid ben ik zelfs in de voormalige 10e provincie van België: de BSD, voor zij die zich dit nog herinneren.

Ik ben jurist van opleiding en na een 10 jaar lange academische carrière heb ik het roer volledig omgegooid naar humanitair werk. Van het strafrecht naar het recht op onderwijs, van Europa naar Afrika. In landen als Tanzania, India en Nepal heb ik de laatste jaren mogen meedraaien in verschillende humanitaire opdrachten inzake onderwijs en microfinanciering.

In mijn vrije tijd doe ik graag aan sport van dans op hoog niveau, voetbal tot roeien en fietsen. Een verdoken nerd zit ook in mij verstopt met een passie voor sterrenkunde. Mijn hart heb ik echter verloren aan mijn vzw www.lily.care (Learning Impacts the Life of the Youth) een zeer kleinschalige noord- zuid hulporganisatie om kinderen van alleenstaande moeders naar school te sturen.

Sinds 28 augustus 2017 ben ik als nieuwe educatief & communicatiemedewerker aan de slag bij LETS Vlaanderen vzw. Coördinator Sabrina geeft me veel vrijheid om mijn creatieve ideeën in een geschikt LETS-kader te gieten. Een van mijn sterkere kwaliteiten is ingewikkelde problemen helder uitleggen. Ik ben to the point, resultaatgericht en een vlotte spreker met een open persoonlijkheid. Er is dus zeker geen drempel om mij aan te spreken. Bereikbaar per mail, telefoon of facebook! Ik ben er voor jullie, voor de LETS-groepen en voor de LETS-beweging!