Uw LETS Vlaanderen team
Sabrina Bekaert

Ik ben moeder van een zoon en woon in Sint-Amandsberg. Hier kan ik genieten van de nabijheid van de stad, maar ook van de groene omgeving rond Gent.

Ik heb een masterdiploma in de Afrikaanse Geschiedenis en Filologie, en in de Communicatiewetenschappen, en rondde een postgraduaat Non-Profit en Publiek Management af. Voorheen werkte ik als Projectontwikkelaar evenredige arbeidsdeelname en diversiteit en als Coördinator van een opleidingsproject voor kansengroepen.

Advies verlenen aan bedrijven, organisaties en lokale besturen rond diversiteit op de werkvloer was de rode draad. Bouwen aan meer diversiteit, waarbij verschillen tussen mensen gewaardeerd worden en alle talenten benut, vormde de ultieme doelstelling. Binnen het opleidingsproject begeleidde ik werkzoekenden om hun kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen met het oog op een duurzame loopbaan.

In mijn vrije tijd neem ik graag een frisse duik en pik ik geregeld een muziekconcertje mee. Je kan me ook terugvinden op rommelmarkten, brocante veilingen en gezellige antieke winkelstraatjes.

Het is een passie om me te verdiepen in maatschappelijk relevante thema’s. Diversiteit, duurzaamheid, ecologie, sociale economie, … zijn onderwerpen die onze huidige samenleving in toenemende mate bezighouden en die mij nauw aan het hart liggen.

Sinds 17 mei 2016 ben ik als coördinator in dienst bij LETS Vlaanderen vzw en kan ik al deze thema’s combineren in mijn job. Samen met de enthousiaste Joke, vormen wij het stuwende medewerkersteam achter de LETS-beweging in Vlaanderen en Brussel.

Ik wil mij ten volle inzetten om LETS en het letsen, samen met alle huidige en toekomstige letsers, verder op de kaart te zetten en blijvend zuurstof te brengen in onze ‘LETS-Help mekaar beweging’.