LETS Vlaanderen-feest in Tielt: een weekendje weg met jouw LETS-groep

Overnachten in Tielt

Letsers of LETS-groepen kunnen van zaterdag 14/09 op zondag 15/09 overnachten bij Tabor Tielt, lid van LETS Tielt en Molenland, in het inspirerende oude minderbroederklooster van Tielt, zowel individueel als in groep. Meer informatie vind je hier: https://huistabor.be/overnachtingen.
Een overnachting kost €15 per persoon (€19 incl. ontbijt) – maar je kan hen ook waarderen met 5 (6) lets-uren. Vooraf reserveren op info@kcvvlaanderen.be.

Op die manier wordt een weekendje Tielt een plezante en haalbare LETS-activiteit voor jouw groep. Op https://www.tielt.be/toerisme vind je alvast heel wat inspiratie voor extra activiteiten!

Liberation Ride

Op zaterdag 14 september kan je tijdens de ‘Liberation Ride’ fietsen in het spoor van de bevrijding (WOII):
Tussen 10u en 13u kan je vertrekken voor twee gezinsvriendelijke fietstochten van ofwel 20 ofwel 40 km (richting Aalter en Ruiselede). Deelnemen is gratis.
Tussen 12u en 17u geniet je samen met de teruggekeerde fietsers van een heus Pools dorp met heel wat kinderanimatie, optredens van Poolse groepen, een demonstratie fietsacrobatie van Krzysztof Herba en een vliegtuigshow! Eveneens is er een wedstrijd 'Bestemming Polen' waarbij je een Poolse vakantie kan winnen én is er een foto-expo over zestien Poolse vakantieregio's.

Meer informatie: https://www.tielt.be/activiteitendetail/3429/liberation-ride

Verken Tielt met andere letsers

Of schakel LETS Tielt en Molenland in voor een verkenning van hun stad vol legendes en vertelsels via frans_thoen@hotmail.com.