LETS C

Wat is Interlets?

'Interlets' is de naam voor het ruilen tussen LETS-leden van een verschillende LETS-groep. Groepen zijn met elkaar verbonden en zo kan jij bijvoorbeeld vanuit LETS Oostende ook het aanbod zien van de leden in LETS Zandland. 

  • Een weekendje naar de zee? Interletsen
  • Een dagje naar Brugge? Interletsen
  • Een uniek aanbod? Interletsen
  • Een zeer specifieke vraag? Interletsen
  • ...

We vormen allemaal een onderdeel van een lokale groep, maar zijn in ons gedachtengoed ook sterk verbonden met een ruimere beweging. Dankzij het interletsen maken we dit ook concreet.

Meer informatie over LetsC

LetsC is een nieuw systeem dat inspeelt op de vragen van de verschillende LETS-groepen. Vanuit een co-creatieve interactie ontwikkelen we het platform, zodat het op maat in afgestemd van alle groepen. 

LetsC is een platfrom in ontwikkeling. Een verhaal waar we jou voor nodig hebben. Laat ons weten wat jij graag wilt toevoegen aan het platform. Een online forum of kennisdatabank? Het kan allemaal want dit is een platform van letsers voor letsers. Een warm netwerk

LETS is een eigentijdse manier van samenwerken waar mensen diensten en spullen ruilen in een lokaal netwerk en elkaar zo verder helpen.

We helpen elkaar in een hechte gemeenschap. 

We waarderen ieders talent en sluiten niemand uit. 

We dragen zorg voor elkaar en het milieu. 

Vind jouw plaats binnen onze beweging!Logos


Project gerealiseerd met de steun van het Delhaize Fonds,
beheerd door de Koning Boudewijnstichting